dimarts, 8 d’abril del 2008

Una altra web de gent d'Organyà

Un munt de casualitats han provocat l'aparició d'un nou web a Organyà. A les portes de la Segona Diada d'Amics de la Sardana de l'Alt Urgell, que se celebrarà el dia 3 de maig de 2008 a Organyà, que organitza l'Agrupació Sardanista d'Organyà, aquesta estrena web, per a publicitar aquest acte. De fet, ja podeu consultar el programa d'actes a www.agrupaciosardanistadorganya.cat
L'Agrupació Sardanista d'Organyà, una Entitat fundada l'any 1995 per un grup de dones del poble, interessades en la nostra dansa es van organitzar per aprendre-les a ballar. Des d'alhesores organitzen sense interrupció les ballades de sardanes a la vila.
A més a més, fa onze anys que organitzen amb un éxit significatiu l'Aplec de Sardanes d'Organyà, que aquest any arribarà a la seva dotzena edició.
I no només això, també organitzen La Diada dels Amics de la Sardana de l'Alt Urgell, que en la seva primera edició va assolir un èxit espectacular en la convocatoria de públic. I en aquesta segona edició, la capdavantera cobla Ciutat de Girona té previst d'estrenar una sardana homenatge a Les Noies d'Organyà.
L'èxit de l'Agrupació cal lligar-la a la perfecta comunió amb els vilatans que li han donat i li donen un suport imprescindible en la seva tasca de vetllar per la principal dansa de la Nació catalana.

1 comentari:

Montse ha dit...

Hola
Ya perdonareis que escriba en cstellano pero soy vasca y no puedo escribir en catalan. Me alegro de tener un sitio donde comentar cosas de Organya. Es el pueblo de mi madre pero lo siento como mio e intento inculcar ese cariño por Catalunya a mis hijas. Abrazos desde Euskal Herria